Comunitate

Se deschide sala de fitness din Satu Nou

În toamna anului trecut, autoritățile locale au amenajat cu fonduri de la bugetul local, un spațiu de fitness în cadrul sălii de sport din localitatea Satu Nou. Luni, 4 iulie, sala de fitness își deschide porțile pentru locuitorii care doresc să facă mișcare.

“Începând de luni, 4 iulie 2022, se deschide sala de fitness din Satu Nou, Str. Școlii, în spatele grădiniței, unde toți cei dornici de mișcare și de un stil de viață sănătos au la dispoziție o sală dotată cu aparate noi, profesionale, adecvate tuturor grupelor musculare. De asemenea, în cadrul săli se pot efectua exerciții pentru condiție fizică și întreținere”, a precizat primarul George Ionașcu.

Sala a fost dotată cu: 2 benzi de alergare, 2 biciclete verticale, 2 bucăți de cablu încrucișat, un aparat de tracțiune/ramat, o presă umeri, un aparat flexii, un aparat extensii, o presă picioare, o bancă reglabilă pe mai multe niveluri, o bancă orizontală cu suport bară, o bancă biceps, o bancă abdomen, un suport discuri, un suport gantere 2m, o ministrație tracțiuni/triceps/abs, set gantere rotunde 2,5 – 25 kg (275 kg), set discuri (240 kg), 3 bări olimpice, o bară Z.

Programul de funcționare este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 18:00 și va fi adaptat pe parcurs, în funcție de solicitările și perioadele de antrenament ale celor înscriși.

Persoanele înscrise vor avea parte de îndrumarea unui instructor pentru a se evita accidentările și pentru învățarea și executarea corectă a exercițiilor. Intrarea în sala se va face cu echipament, încălțăminte adecvată (de schimb) și obligatoriu prosop pentru respectarea condițiilor de igienă și întreținere a aparatelor. Persoanele care vor frecventa sala de fitness vor avea la dispoziție grupuri sanitare, vestiare și dușuri.

Prețul abonamentului este de 100 lei/lună sau 10 lei/ședința.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*