Anunțuri

COMUNA TORTOMAN – ANUNȚ PUBLIC PRIVIND INVESTIȚIA „REȚEA CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN LOCALITATEA TORTOMAN, JUDEȚUL CONSTANȚA”

COMUNA TORTOMAN

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND INVESTIȚIA

„REȚEA CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN LOCALITATEA TORTOMAN, JUDEȚUL CONSTANȚA”

INFORMARE

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, Comuna Tortoman, cu sediul în județul Constanța, sat Tortoman, comuna Tortoman, str. 1 Decembrie, nr. 32, intenționează să solicite de la A.N. „Apele Române” – Direcția Apelor Dobrogea – Litoral, aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor „REȚEA CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN LOCALITATEA TORTOMAN, JUDEȚUL CONSTANȚA”, amplasate în comuna Tortoman, sat Tortoman, județul Constanța.

Investiția lucrărilor „REȚEA CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN LOCALITATEA TORTOMAN, JUDEȚUL CONSTANȚA” este o investiție nouă.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de e-mail primaria_tortoman@yahoo.com sau la numărul de telefon 0241/811.850, persoană de contact Adriana-Roxana Viziru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*