Anunțuri

Comuna Fântânele – Informare solicitare aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrărilor REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL, COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA

Comuna FÂNTÂNELE

INFORMARE

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, COMUNA FÂNTÂNELE cu sediul în Str. Basarabia nr. 85, sat Fântânele, comuna Fântânele, jud. Consțanța, intenționează să solicite de la A.N. ”Apele Române” — Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea—Litoral”, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrărilor REACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL, COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA.

Aceasta investiție este existentă.

Persoanele care doresc sa obtina informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionată.

Persoanele care doresc sa transmiă observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa Str. Basarabia, nr.85, sat Fântânele, comuna Fântânele, jud. Consțanta, persoana de contact: primar Roșu Ion – Adrian, tel 0241769668, dupa data de 18.05.2023.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*