Administrație locală

Vești bune pentru elevii din Târgușor

Primarul Mădălina Negru sprijină desfășurarea actului educațional de la nivelul comunei prin crearea unor condiții de studiu cât mai bune pentru preșcolari și elevi dar și prin acordarea burselor elevilor din cadrul instituției de învățământ.

La sfârșitul lunii trecute, a fost aprobată în ședința de Consiliu Local o hotărâre privind stabilirea cuantumului și numărului burselor elevilor din învățământul preuniversitar de stat ai școlii Gimnaziale nr. 1 Târgușor, județul Constanța, pentru anul școlar 2022- 2023. Urmare a adresei transmise de instituția de învățământ vor fi acordate 6 burse de merit, 1 bursă de studiu și 40 de burse ajutor social. Cuantumul lunar este de 200 de lei pentru bursa de merit și bursa de ajutor social și 150 de lei pentru bursa de studiu.
„Consider că aceste burse contribuie la dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a elevilor, dar și la formarea personalităţii autonome şi creative a acestora”, a precizat pentru publicația noastră primarul Mădălina Negru.
Totodată, edilul pregătește un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 25.000 lei din bugetul local al comunei Târgușor pentru acordarea de daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, școlarilor și preșcolarilor din comună.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*