Administrație locală

Sistem de monitorizare video în comuna Grădina. Primăria solicită fonduri prin PNRR

Primarul Gabriela Iacobici a supus atenției consilierilor locali un proiect de hotărâre pentru aprobarea cererii de finanțare ce va fi depusă în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Comuna Grădina va solicita fonduri pentru realizarea unui sistem de monitorizare video, achiziționarea unui microbuz electric dar și pentru digitalizarea instituției Primăriei.

„Consilierii locali au aprobat în ședința extraordinară, din data de 19 mai, cererea de finanțare pentru proiectul pe care îl vom depune în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență. Prin fondurile puse la dispoziție de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene avem posibilitatea să facem pași importanți pentru dezvoltarea localităților. Având în vedere Strategia de Dezvoltare a comunei am decis achiziționarea unui microbuz electric, instalarea un sistem de monitorizare video la nivelul comunei, astfel va crește nivelul de siguranță al cetățenilor. De asemenea solicităm fonduri și pentru digitalizarea Primăriei, ne dorim să eficientizăm activitatea administrației locale și să transformăm interacțiunea cu cetățenii”, a declarat primarul Gabriela Iacobici.

Comuna Grădina depune în cadrul PNRR proiectul – Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei Grădina în cadrul apelului de proiecte cu titlul PNRR/2022/Componenta10/I.1.2. – Fondul Local I.1.2. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/ale infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*