Administrație locală

Se asfaltează străzile din Sinoe

La începutul primăverii, au fost demarate lucrările de modernizare a drumurilor din localitatea Sinoe. Investiția vizează asfaltarea a 32 de străzi și se realizează cu fonduri guvernamentale obținute prin Compania Națională de Investiții.

„Lucările se desfășoară conform graficului, deja s-a turnat asfalt pe o parte dintre străzile cuprinse în proiect. Investiția are ca scop dezvoltarea serviciilor de bază pentru populație, prin asigurarea unor condiții optime de transport, contribuind la creșterea gradului de civilizație, la înfrumusețarea satului și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor”, a precizat viceprimarul Adrian Costache.

Autoritățile locale au obținut finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru implementarea proiectului „Reabilitare străzi comuna Mihai Viteazu, sat Sinoe”. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 15.898.000 de lei.

Amintim că viceprimarul cu atribuții de primar Adrian Costache a semnat ordinul de începere a lucrărilor pe 4 martie 2024.

Investiția presupune asfaltarea a 11,9 kilometri de drumuri (32 de străzi), construirea rigolelor pentru preluarea apelor pluviale dar și a 300 de podețe pentru fiecare gospodărie.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*