Administrație locală

Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

Primăria Băneasa are în plan reabilitarea trotuarelor din localitate și în acest sens a depus o cerere de finanțare pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Datorită perioadei mari trecute de la ultima intervenție de reparare a trotuarelor, pe străzile Trandafirilor și Florilor, au apărut o serie de degradări și defecțiuni, neasigurându-se astfel starea de viabilitate.
„Starea actuală a trotuarelor afectează siguranța circulației pietonale, mărește durata de transport generând discomfort și aspect neîngrijit, totodată apar costuri ridicate pentru întreținerea și menținerea acestora în stare corescpunzătoare, în toate anotimpurile. Pentru a remedia această problemă am solicitat fonduri guvernamentale prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, a precizat primarul Paul Coliș.
Proiectul – Reabilitare trotuare str. Trandafirilor și str. Florilor în comuna Băneasa, județul Constanța – vizează modernizarea trotuarelor pe o lungime de 4150 metri liniari și execuție lucrări pentru asigurarea accesului la proprietăți. Valoarea investiției se ridică la suma de 2.324.237,63 lei. Perioada de execuție a obiectivului de investiție este de 60 de luni de zile.
Consilierii locali au aprobat în ședință de consiliu cererea de finanțare, Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (D.A.L.I) dar și devizul general estimativ pentru Proiectul „Reabilitare trotuare str. Trandafirilor și str. Florilor în comuna Băneasa, județul Constanța” în vederea depunerii în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*