Administrație locală, Fonduri Europene, Investiții

Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor publice în Pecineaga

Primăria Pecineaga face pași importanți pentru realizarea proiectului „Renovare birou –Sediu societate comuna Pecineaga, județul Constanța”. În ședința de Consiliu Local din luna aprilie au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții.

„Facem pași importanți pentru implementarea proiectului – Renovare birou – Sediu societate comuna Pecineaga, județul Constanța. În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Locala din data de 21 aprilie au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru realizarea investiției. Este un proiect important care are scopul de a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul comunei. Investiția se va realiza cu fonduri europene ce au fost obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, a declarat primarul Niculae Stan.

Primăria Pecineaga a primit fonduri, în valoare de 1.131.530,45 lei cu T.V.A., pentru implementarea proiectului de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10 – Fondul Local, Investiția I.3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-terioriale.

Conform HCL nr.34/21.04.2023 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Renovare birou – Sediu societate comuna Pecineaga, județul Constanța” care vizează reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate din comuna Pecineaga, județul Constanța, faza D.A.L.I. și P.T. astfel: valoarea investiției, conform D.A.L.I. este de 1.886.286,35 lei cu T.V.A, din care: finanțarea PNRR este de 1.131.530,45 lei cu T.V.A. iar finanțarea de la bugetul local este de 754.755,90 lei cu T.V.A.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*