Administrație locală

Proiect de canalizare si amenajare a drumurilor din Seimeni

Administratia locala din comuna Seimeni, este interesata sa acceseze fondurile necesare, punerii in practica a tuturor proiectelor importante pentru comuna.
Edilul din Seimeni, Lucian Blaj, ne-a declarat ca sunt multe proiecte in plan pentru anul 2011 si ca se incearca accesarea cat mai multor fonduri, pentru a putea moderniza si dezvolta comuna pe care o administreaza. Un proiect depus de administratia locala, pe Masura 3.2.2, este cel privind introducerea pe o distanta de 8 km a sistemului de canalizare si asfaltarea a 8 km de drumuri in comuna Seimeni. Proiectul are o valoare de 2,5 milioane euro, el fiind declarat eligibil dar neprimind finantare. 
Un alt proiect depus pe Masura 3.2.2, este cel pentru amenajarea bazei sportive in localitatea Dunarea, pentru acesta investitie se astepta aprobarea finantarii. Proiectul presupune reabilitarea si modernizarea actualei baze sportive. Astfel  amplasamentul, va fi dotat cu vestiare, tribune, teren de fotbal. Asa cum ne-a declarat primarul comunei Seimeni, valoarea acestui proiect este de 600.000 lei si este unul din proiectele importante pentru comuna si pentru locuitorii acesteia. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*