Administrație locală, Investiții

Primăria Topalu va asfalta drumurile cu fonduri guvernamentale

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a alocat Primăriei Topalu fonduri în valoare de 7.500.000 d lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Autoritățile locale vor implementa proiectul „Asfaltare străzi în localitatea Topalu, comuna Topalu, județul Constanța”.

Primăria Topalu a primit prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fonduri pentru implementarea proiectului „Asfaltare străzi în localitatea Topalu, comuna Topalu, județul Constanța”.

„Prin cererea depusă la minister am solicitat fonduri pentru asfaltarea a 17 kilometri dar am primit bani doar pentru 5 kilometri. Nu ne oprim aici, căutăm în continuare alete surse de finanțare pentru a realiza investiția în totalitate. Am reușit să finalizăm și să transmitem documentația necesară pentru semnarea contractului de finanțare”, a precizat pentru publicația noastră primarul Constantin Baltă.

Autoritățile locale au obținut finanțare în valoare de 2.326.265,00 lei, prin PNI Anghel Saligny și pentru proiectul „Modernizare alimentare cu apă, înlocuire și extindere rețea canalizare și stație de epurare – Etapa I”.

„Banii primiți nu sunt suficienți pentru realizarea în totalitate a proiectului. Vom executa lucrări în limita fondurilor obținute și am decis să construim stația de epurare. În acest sens lucrăm la întocmirea studiului de fezabilitate pentru a semna contractul de finanțare la minister”, a mai precizat primarul Constantin Baltă.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*