Administrație locală

Primăria Negru Vodă deleagă serviciul de iluminat public

Autoritățile locale din Negru Vodă urmează să delege prin concesiune serviciul de iluminat public din oraș pe o perioadă de patru ani de zile.

Pe 19 august a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul de concesionare privind “Delegarea de gestiune prin concesiune a Serviciului de iluminat public din Orașul Negru Vodă, Județul Constanța”. Termenul limită de depunere a ofertelor este 5 septembrie. Valoarea totală estimată a contractului este de 330.098 lei.

În prezent iluminatul public din orașul Negru Vodă și localitățile componente: Darabani și Vâlcelele, se prezintă astfel: 1320 bucăți stâlpi existenți, 961 bucăți aparate de iluminat, 9 puncte de aprindere, putere totală instalație actuală – 37.740 Kw. Rețeaua de iluminat public este amplasată de-a lungul drumurilor orășenești din orașul Negru Vodă, drumului județean 391 și DN 38 (E675).

Obiectivul concesiunii este menținerea unui sistem de iluminat unitar și eficient, care să corespundă cerințelor de trafic, eficientă în paralel cu optimizarea consumului de energie electrică pentru întreaga unitate administrativ-teritorială. Delegarea presupune efectuarea următoarelor activități: întreținerea- sistemului de iluminat public din orașul Negru Vodă; garantarea permanenței în funcționare a iluminatului public; realizarea iluminatului ornamental festiv de sărbători; realizarea iluminatului arhitectural; preluarea reclamațiilor sistemului de iluminat public.

Durata concesiunii serviciului de iluminat public al orașului Negru Vodă implicând menținerea și întreținerea va fi de 4 ani, de la data semnării contractului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*