Administrație locală

Modernizarea comunei, una din prioritatile edilului Dorinela Irimia

Odata cu sosirea primaverii, administratia locala Saraiu a demarat o serie de lucrari ce au ca scop modernizarea si infrumusetarea comunei. Astfel, edilul Dorinela Irimia si-a indreptat atentia catre cimitirele din comuna dar si catre dispensarul uman din localitatea Saraiu.
„De curand am finalizat lucrarile de sistematizare ale cimitirului din localitatea Dulgheru ce are o suprafata de aproximativ un hectar. Aceste au presupus: construirea aleilor pietonale, montarea bancilor si a cosurilor de gunoi, de asemenea au fost amplasate ghivece cu flori, s-a plantat tuia si s-a amenajat un altar de vara pentru rugaciune. Si la cimitirul din Saraiu s-au montat banci, au fost plantate flori si s-a amenajat si aici un altar de vara pentru rugaciune”, a precizat Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.
In aceasta perioada administratia locala executa si lucrari de sistematizare a curtii dispensarului uman din localitatea Saraiu. In acest sens se amenajeaza trotoarele si se monteaza banci si plante ornamentale. Toate aceste lucrari sunt executate cu fonduri de la bugetul local.
Primarul comunei, Dorinela Irima ne-a informat ca in sedinta de consiliu local din luna martie va supune atentiei consilierilor locali un proiect de hotarare ce presupune reabilitarea exteriorului bisericii cu hramul Sfantul Gheorghe din Saraiu. Proiectul de hotarare presupune si inlocuirea sarpantei si a turlei lacasului de cult dar si imprejmuirea si sistematizarea curtii acestuia. Edilul a mai precizat ca in apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui se va monta si catapeteasma cu picturile aferente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*