Administrație locală

Lucrările de înființare a trotuarelor din Cogealac sunt în plină desfășurare

În ultimii ani, comuna Cogealac a fost un adevărat șantier…s-au introdus rețele de canalizare, de apă și de gaze naturale, au fost consolidate și asfaltate drumurile. Investițiile au fost realizate și astfel locuitorii beneficiază, în prezent, de servicii de utilitate publică la standarde ridicate.
Autoritățile lucrează zi de zi pentru dezvoltarea comunei și pentru a oferi locuitorilor un trai cât mai bun. După modernizarea infrastructurii rutiere, în această perioadă se implementează proiectul „Amenajare urbanistică centrul comunei Cogealac Zona Biserică”. Mai exact se amenajează troruarele pe o lungime de 40 de kilometri.
Principalele lucrări de intervenție pentru obiectivul de investiții sunt: lucrări de structură, lucrări de amenajări peisagere, lucrări de rețele de energie electrică, lucrări de trotuare (40 km), platforme, sistematizare vertical. 
„Investițiile care s-au realizat în ultimii ani la nivelul comunei au creat disconfort locuitorilor. Le mulțumesc pe această cale pentru răbdare și înțelegere, nu a fost ușor, dar iată că în cele din urmă ne apropiem de final. Am ajuns la etapa de amenajare peisagistică, curând ne vom putea bucura de roadele muncii depuse de-a lungul anilor”, a declarat pentru publicația noastră, primarul Cati Hristu.
Fondurile pentru realizarea acestui proiect au fost obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală II de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*