Administrație locală

Locuintele la mansarda din Navodari vor putea fi cumparate si prin credit

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei a convocat, duminica, Consiliul Local (CL) in sedinta extraodinara pentru a supune dezbaterii si aprobarii proiectul bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs. Asa cum primarul Nicolae Matei a anuntat deja, fondurile discutate sa intre in calcul pentru venituri si cheltuieli in 2012 sunt „responsabile cu perioada dificila pe care Romania o traverseaza, perioada in care economia nu este tocmai potrivita pentru a propune proiecte marete”.

„Ne propunem sa aducem cat mai multi bani la Navodari. Este visul oricarui primar sa aduca investitori, sa deruleze proiecte care sa vina in sprijinul cetatenilor, iar noi tocmai asta facem la Navodari”, a declarat primarul Nicolae Matei in sustinerea acestui proiect aprobat, cu unanimitate de voturi de consilierii locali.
Primul proiect propus de primar s-a referit la completarea HCL 221/15.09.2011 privind completarea modului prin care pot fi achizitionate apartamentele la mansarda. In acest sens, cei interesati vor putea, prin adoptarea acestei hotarari a CL, sa-si cumpere locuintele la mansara scoase la vanzare in oras si prin creditul „Prima Casa”. Mai exact, primarul doreste ca la acest proiect sa fie anexata o clauza care sa precizeze aceste noutati aprobate de CL.

Cel de-al doilea proiect propus si aprobat de CL se refera la modificarile organigramei si a statului de functii a S.C. Termica Navodari S.R.L. Despre ce este vorba? In una dintre hotararile anterioare, CL a aprobat ca Termica sa poata presta servicii catre Asociatiile de Proprietari din oras si era necesara aprobarea unei completari a acestei hotarari prin care sa poata fi angajat personal care sa presteze aceste servicii. Astfel, urmeaza ca Termica Navodari S.R.L. sa angajeze un numar de 40 de persoane.
In urma dezbaterilor alesii locali au votat si aceste doua proiecte initiate de edilul Nicolae Matei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*