Administrație locală

La Tuzla au inceput lucrarile de construire a sensului giratoriu

Primarul localitatii Tuzla, Constantin Micu a demarat lucrari de construire a unui sens giratoriu ce va fi amplasat in in centrul comunei. Avand in vedere faptul ca lucrarea va fi facuta pe un drum national, cheltuielile de amenajare a sensului giratoriu vor fi suportate de Directia Regionala de Drumuri si Poduri.

Administratia locala va pune la dispozitie terenul necesar constructiei. & Locuitorii dar si cei care tranziteaza comuna Tuzla si doresc sa vireze la stanga sunt nevoiti sa mearga pana la Costinesti sau la Eforie Sud, ceea ce nu mi se pare un lucru normal. Soferii erau nevoiti sa incalce regulile de circulatie sau sa mearga cativa kilometri pentru a intoarce.

Prin aceasta masura se va fluidiza traficul din localitate si se vor evita multe accidente”, a declarat Micu. Seful administratiei locale din Tuzla a mai spus ca hotarirea de amenajare a acestui sens giratoriu a fost luata de curand in urma unei intilniri pe care a avut-o cu reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politiei Constanta si cei ai DRDP.

&Pentru realizarea proiectului se vor demola chioschiurile din zona si se va construi o fantana arteziana tip papadie ca cea de la intrarea in Mamaia. in plus se vor planta flori si va exista si o statie de iluminat”, a explicat primarul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*