Administrație locală

Fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comuna Aliman

Autoritățile locale din Aliman au primit fonduri guvernamentale prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

În toamna anului trecut, Primăria Aliman a depus la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației două proiecte pentru asfaltarea străzilor din comună. Unul dintre acestea viza modernizarea drumurilor din localitatea Vlahii și avea o valoare de 4.929.451.02 lei iar cel de-al doilea al drumurilor din localitățile Aliman și Dunăreni cu o valoare de 7.829.383.71 lei.

Din păcate, ministerul a aprobat alocarea de fonduri doar pentru implementarea proiectului „Modernizare străzi în satele Aliman și Dunăreni, județul Constanța”. Primăria Aliman a primit suma de 7.500.000 de lei.

„Este o veste bună pentru comuna noastră, chiar dacă am obținut fonduri doar pentru un proiect. Pentru cel de-al doilea vom căuta alte surse de finanțare. După realizarea acestei investiții toate străzile din Aliman și Dunăreni vor fi asfaltate. Preătim documentația necesară pentru demararea lucrărilor” a declarat primarul George Nicola.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*