Administrație locală

Fonduri de la bugetul local pentru încălzirea clădirilor publice din Tîrgușor

Conform proverbului “Omul gospodar își face vara sanie și iarna car”, primarul comunei Tîrgușor, Mădălina Negru a inițiat un proiect de hotărâre, la sfârșitul acestei luni, privind alocarea sumei de 80.000 lei din bugetul local al comunei Târgușor, județul Constanța pentru încălzirea clădirilor publice.

“După o discuție cu colegii din Primărie, s-a ajuns la concluzia că acestă suma este necesară este în vederea achiziționării de combustibil solid pentru încalzire în perioada sezonului rece 2022- 2023, a școlii, grădiniței, căminului cultural, bibliotecii comunale și a sediului primăriei comunei Târgușor” a precizat primarul Mădălina Negru.

Primăria comunei Târguşor este ordonatorul principal de credite pentru toate instituţiile subordonate de pe raza comunei Târguşor: şcoli, grădiniţe, cămin cultural, biblioteca comunală, astfel se impune ca în fiecare an să asigure pe lângă toate cheltuielile de întreţinere ale acestora şi cheltuielile privind încălzirea pe toată perioada sezonului rece. Având în vedere această situație, primarul a inițiat un proiect de privind alocarea sumei de 80.000 lei, pentru achiziționarea combustibilului pentru sezonul rece.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*