Administrație locală

Facilități pentru elevii și studenții din comuna Peștera

Aleșii locali din Peștera s-au reunit, marți 30 august în cadrul ședinței ordinare a lunii, care a avut loc la sediul Primăriei. Pe ordinea de zi s-au aflat șapte proiecte de hotărâre inițiate de primarul Nicoleta Vrabie.

Primul punct pe ordinea de zi a vizat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al comunei Peștera, județul Constanța.

Și în acest an autoritățile locale vin în ajutorul elevilor care frecventează cursurile de învățământ în anul școlar 2022-2023 în afara comunei Peștera, astfel consilierii locali au aprobat acordarea de sprijind financiar pentru aceștia.

Pentru că pe 8 septembrie creștin ortodocșii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, în cadrul ședinței a fost aprobată alocarea unei sume din bugetul local al comunei Peștera pentru organizarea hramului Bisericii Nașterea Maicii Domnului din localitatea Peștera.

Consilierii locali au mai aprobat: proiectul de hotărâre privind însușirea rapoartelor de evaluare a proprietăților imobiliare tip terenuri din domeniul privat și public al comunei Peștera; proiectul de hotărâre privind atestarea apartenței la domeniul privat al comunei Peștera, a unui bun imobil situat în intravilanul localității Ivrinezu Mic, comuna Peștera; proiectul de hotărâre privind vânzarea prin licitație publică a imobilului teren în suprafață de 770 metri pătrați din domeniul privat al UAT Peștera situat în localitatea Peștera, strada Cartier Nou, nr.21 A, comuna Peștera, identificat cu număr cadastral și carte funciară 103470, destinat pentru construirea de locuință individuală.

Ultimul punct aflat pe ordinea de zi a vizat numirea doamnei Nistor Georgeta președinte de ședință.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*