Administrație locală, Investiții, Lucrări de interes local

„Continuare lucrări Centru cultural și de pregătire permanentă a tineretului” din Independența

Primăria Independența organizează licitație publică pentru atribuirea contractului de proiectare, execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Continuare lucrări Centru cultural și de pregătire permanentă a tineretului”.

„Luna trecută am obținut autorizația de construire de la Consiliul Județean Constanța și am pregătit documentația pentru organizarea licitației în vederea desemnării constructorului”, a precizat primarul Cristea Gâscan.

Investiția  vizează lucrări de extindere prin construirea a două corpuri (corp arhivă și corp intrare), recompartimentare, modificări ale fațadelor, schimbarea formei și materialul acoperișului.

„Se va realiza un nou acoperiș pentru clădirile C1 și C2 care va uniformiza vizual construcția și va rezolva problemele existente la acoperișul actual, generate atât de forma incorectă a apelor cât și de starea de degradare a acestuia. Pentru a asigura o bună desfășurare a funcțiunilor propuse pentru corpul de clădire C1 se vor realiza lucrări de recompartimentare interioară.  De asemenea se vor realiza lucrări de modificare a fațadelor pentru ambele corpuri de clădire C1 și C2 prin modificarea golurilor de ușă și geam, schimbarea culorilor de finisaj, schimbarea formei și a materialelor acoperișului”, a adăugat edilul.

Prin implementarea proiectului „Continuare lucrari Centru cultural și de pregătire permanentă a tineretului” se propune atingerea următoarelor obiective: crearea și modernizarea infrastructurii socio-educaționale locale, prin înființarea unui centru cultural; materializarea nevoilor cultuale ale comunității prin proiecte, programe și activități culturale-educaționale.

Scopul este reprezentat de promovarea culturii și a activităților creative, educaționale și de tineret în comuna Independența.

Valoarea estimată a contractului este 2.115.364,39 lei fară TVA, fondurile provin de la bugetul local.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*