Administrație locală

Continuă lucrările de asfaltare din comuna Siliștea

Primăria Siliștea a demarat, în luna februarie, lucrările de asfaltare a străzilor din localitățile Țepeș-Vodă Ferme, Țepeș-Vodă și Siliștea. Investiția va fi finalizată până la sfârșitul anului 2024.

„Lucrările sunt în grafic, în acest moment mai sunt de asfaltat aproximativ trei kilometri. După implementarea proiectului, în satele comunei Siliștea nu vor mai fi străzi neasfaltate”, a precizat primarul Mihai Soare.

Proiectul „Modernizare drumuri de interes local, comuna Siliștea, județul Constanța” presupune asfaltarea străzilor pe o lungime de 5.140 metri în localitățile Șiliștea, Țepeș Vodă și Ferme IAS. De asemenea se vor amenaja trotuare pe o lungime de 9.000 de metri, șanțuri cu rigole pentru preluarea apelor pluviale pe o lungime de 6.000 metri și accese către proprietăți pe o lungime de 1.200 metri.

Amintim, că anul trecut în luna septembrie, primarul Mihai Soare a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Modernizare drumuri de interes local, comuna Siliștea, județul Constanța”. Primăria Siliștea a primit fonduri guvernamentale în valoare de 5.000.000 lei de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*