Administrație locală

Construire cămin cultural în satul Oituz

Primăria Lumina continuă lucrările de construire a noului cămin cultural din satul Oituz. Investiția a fost demarată anul trecut și se realizează cu fonduri de la bugetul local.

Căminul cultural se construiește pe amplasamentul din strada Viitorului, nr. 2C, sat Oituz, comuna Lumina. Clădirea va avea o capacitate de 97 de locuri și regim de înălțime parter. Terenul pe care este amplasată clădirea culturală are o suprafață de 1.029,00 metri pătrați, suprafața construită propusă este de 350,80 metri pătrați iar suprafață utilă este de 301,06 metri pătrați.  De asemenea se vor amenaja și spații verzi pe o suprafață de 496 metri pătrați.

„Lucrările sunt în garfic, acestea au fost realizate în procent de 80% iar în foarte scurt timp vom finaliza această investiție importantă pentru locuitorii din Oituz”, a precizat primarul Dumitru Chiru.

Proiectul prezintă lucrările de realizare a unui cămin cultural cu capacitate de 97 locuri cu regim de înălțime parter. În cadrul prezentului proiect s-au propus următoarele lucrări: o lucrare de rezistență, o lucrare de arhitectură, o lucrare de instalații electrice, o lucrare de instalații sanitare și o lucrare de instalații termice.

Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 1.337.379 de lei fără TVA iar sumele necesare investiției provin de la bugetul local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*