Administrație locală

Consilierii locali din Cechezu reuniți în ședință ordinară

Consiliul Local Cerchezu a fost convocat în ședință ordinară în data de 18 noiembrie. Pe ordinea de zi s-au aflat doisprezece proiecte de hotărâre inițiate de primarul Ștefan Chelaru, ce au fost aprobate de aleșii locali.

Două dintre proiectele aflate pe ordinea de zi se adresează elevilor și preșcolarilor din comună. Primul proiect de hotărâre vizează alocarea sumei de 15.000 de lei necesară pentru acordarea unor cadouri elevilor și preșcolarilor din cadrul unităților de învățământ cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cel de-al doilea proiect de hotărâre a avut ca scop stabilirea cuantumului și a numărului de burse aferente anului școlar 2022-2023 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat.

În cadrul ședinței a fost fost aprobat și proiectul de hotărâre privind înființarea Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân la nivlul comunei Cerchezu.

Consilierii locali au mai aprobat: proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local al comunei pe anul 2022; proiectul de hotărâre privind indexarea nivelurilor impozitului pe mijloacele de transport cu masă totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12 tone pentru anul 2023; proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului local la implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului; proiectul de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare în vederea implementării proiectului „HUB de servicii MMS-SSI MMSS”, cod MYSMIS 130963; proiectul de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a unui sprijin financiar Parohiei Cerchezu pentru obiectivul de investiții „Praznicar Biserică Cerchezu”.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*