Administrație locală

Caminul Cultural de la Dumbraveni, in intuneric

Printre multele actiuni pe care Gheorghe Cenusa le desfasoara in comuna, una dintre ele asteapta sa fie dusa la bun sfarsit si astfel oamenii sa se poata bucura de noul Camin Cultural, realizat special pentru ei.

„Sunt foarte suparat deoarece noi, ca si institutie publica am facut tot ceea ce era necesar pentru a asigura iluminatul noii cladiri a Caminului Cultural din Dumbraveni. Am platit tot ce aveam de platit, am realizat toata documentatia necesara insa, nimic. Am dat si toate telefoanele ce trebuiau date celor ce sunt nevoiti sa ne branseze la sistemul de iluminat insa ne duc cu vorba. Vom sta la lumina lumanarilor, pentru ca vad ca altfel nu se poate. Sper ca intr-un final sa se intample o minune si incaperile sa fie in sfarsit, luminate”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef Gheorghe Cenusa.
Suprafata cladirii este de 300 mp din care scena reprezinta 50 mp, grupurile sanitare si celelalte incaperi 50 mp iar sala mare 200 mp. Fundatia Caminului Cultural a fost ridicata pe profil metalic, fiind asigurata astfel rezistenta la un eventual cutremur puternic. Proiectul s-a ridicat la valoarea totala de 480.000 de lei, Consiliul Judetean Constanta contribuind cu suma de 130.000 lei restul provenind de la bugetul local al administratiei locale Dumbraveni.

Daruri familiilor din Dumbraveni

Si in acest an, cu ocazia sarbatorilor pascale, primaria a fost alaturi de locuitorii comunei, aducandu-le bucurie si lumina in suflete prin oferirea a 212 pachete.
Acestea au continut un cozonac, o cutie de fursecuri, o cutie cu bomboane, un pachet de cafea, o sticla de vin si una de suc. Astfel, oamenii au avut dulciuri pe masa unde s-au aflat si mielul si ouale inrosite.
Pentru aceste daruri, administratia locala a alocat de la bugetul local suma de 8.000 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*