Administrație locală

Bani de la bugetul local pentru lucrări prioritare în comuna Dobromir

Autoritățile locale din Dobromir vor demara în perioada imediat  următoare mai multe lucrări la nivelul comunei. După aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, în luna februarie, vor fi demarte procedurile necesare pentru realizarea unor investiții prioritare.
“Avem în vedere construirea unui podeț în Lespezi. Localitatea este înconjurată de dealuri iar în timpul precipitațiilor apa se adună în dereaua din centrul comunei, producând uneori indundații. Considerăm că este o lucrare prioritară și de aceea am decis să o executăm imediat după aprobarea bugetului”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar Ismail Sebai.
Proiectul – Reparații rigole și podețe sat Lespezi, comuna Dobromir – presupune decolmatarea canalului, construirea rigolelor de beton și a unui podeț. Proiectul tehnic a fost realizat astfel că după aprobarea bugetului se va realiza procedura de atribuire a lucrării. 
O altă lucrare ce va fi realizată în prima parte a anului vizează împrejmuirea școlii generale și a căminului cultural din localitatea Văleni.
Totodată, autoritățile au în plan ca anul acesta să finalizeze pietruirea drumurilor de pâmânt de la nivelul comunei, pe o distanță de 6 kilometri. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*