Administrație locală

Bani de la bugetul de stat pentru modernizarea drumurilor din Pecineaga

7.500.000,00 lei este suma care i-a fost alocată comunei Pecineaga, pentru un proiect privind modernizarea infrastructurii rutiere, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice (MDLPA) și Administrației prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Autoritățile locale continuă modernizarea infrastructurii rutiere de la nivelul comunei. Anul trecut a fost depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației proiectul “Modernizare străzi în comuna Pecineaga, judetul Constanța”. Proiectul a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, listă publicată pe 22 iulie pe site-ul MDLPA.

Pentru realizarea investiției privind asfaltarea drumurilor, autoritățile locale vor avea în vedere strategia de dezvoltare a infrastructurii rutiere. Astfel, va fi analizată starea tehnică a străzilor din intravilanul localității și gradul de degradare a acestora; de asemenea se va ține cont și de evoluția traficului prognozată.

“Am primit 7.500.000 de lei pentru asfaltarea străzilor din comună. Este o sumă binevenită pentru a continua modernizarea infrastructurii. Lucrăm la studiul de fezabilitate pentru a stabili drumurile ce vor fi reabilitate. În primul rând vom moderniza străzile pe care s-au introdus rețelele de apă și canalizare” a declarat primarul Niculae Stan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*