Administrație locală

Agenda de lucru a edilului Cristian Telehoi, incarcata in aceasta perioada

O atentie importanta se acorda in aceste saptamani finalizarii lucrarilor ce sunt in plina desfasurare la aceasta ora, in ceea ce priveste amplele investitii in reabilitarea sediului administratiei locale.

„Pot spune ca sunt multumit de cum decurg lucrarile la acest moment si asta mai cu seama ca, acoperisul a fost montat, vremea rea impiedicand deteriorarea lucrarilor realizate de echipa ce lucreaza necontenit. De asemenea, se intervine la finisarea peretilor si se lucreaza la instalatia electrica, totul pentru ca, pana la sfarsitul acestei luni primaria sa fie gata pentru a ne putea desfasura activitatea zilnica in folosul cetatenilor. Interventia noastra nu a fost un moft, a fost imperios necesara deoarece cladirea veche de aproximativ 60 de ani ceda putin cate putin iar acest lucru trebuia stopat cat mai curand cu putinta”, ne-a comunicat seful administratiei locale Cobadin Cristian Telehoi.
Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 200 de mii lei, bani din fondul local al bugetului locale al primariei.

Pregatirea pentru iarna a unitatilor de invatamant, o prioritate in aceasta luna

Pana la aceasta data, a fost achizitionat aproximativ 60% din totalul necesar de combustibil solid pentru liceu, cele trei scoli si patru gradinite de pe raza localitatii Cobadin. Si pentru ca, clasele in care elevii vor invata pe toata perioada iernii sa fie incalzite corespunzator este nevoie de cca. 250 tone de lemne, banii alocati de la buget pentru acest lucru ridicandu-se la valoarea de 100.000 lei. Pana la sfarsitul lunii octombrie vom completa necesarul de lemne pentru toate unitatile scolare”, a mai spus Cristian Telehoi.
In alta ordine de idei, acesta ne-a impartasit si faptul ca, s-a achitat suma integral pentru realizarea retelei electrice din Cartierul de locuinte din zona Somaco. Intreaga investitie se ridica la suma de 250.000 lei, lucrarile urmand sa fie demarate cat mai curand cu putinta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*