Concurs de table cu premii substantiale, la Navodari

Martie 2012, Adrian Nicarel

Social

Competitia a fost organizata de organizatia locala a PSD Navodari, castigatorii competitiei primind drept recompensa premii in bani. Primii opt clasati in concurs vor participa la Concursul National de table organizat, la Constanta in perioada 23 25 martie.

Navodarenii interesati de jocul de table si iubitori sa petreaca mai multe ore de relaxare intr-o zi de sambata in compania celor interesati de acelasi sport s-au intalnit, sambata 17 martie, la Casa de Cultura din Navodari, gazda unei competitii de table organizata de organizatia locala a Partidului Social Democrat.
Organizatorii au dat startul competitiei inca de la ora 10.00, iar la start s-au inscris 244 de participanti, cu totii avand varsta cuprinsa intre 18 si 99 de ani, asa cum a fost stabilit prin regulamentul de desfasurare al acestei competitii. Asta in comparatie cu anul trecut cand s-au inscris doar 157 de concurenti. Directorul turneului a fost consilierul local PSD, Cristian Popescu.
Intrarea a fost libera, iar premiile oferite de organizatori pe masura calitatii jocului. Astfel, pentru castigatorul locului I premiul este de 1.000 lei, cel care reuseste sa ocupe locul II va primi 500 lei, cel clasat pe locul III va primi din partea organizatorilor 300 lei, iar navodareanul clasat pe locul IV va primi 250 lei. Mai mult, primii opt clasati se vor califica automat la Concursul National organizat la Constanta, in perioada 23 25 martie a.c. Concursul organizat de Club Sportiv de Backgammon Constanta va avea loc in incinta Hotelului Dacia Sud din statiunea Mamaia. Categoriile de joc si premiile aferente lor sunt urmatoarele: Table 50 de lei (primul la 5 linii), Backgammon 200 de lei (9, 11, 13 puncte), Backgammon 500 lei (11, 13, 15 puncte). De asemenea, este pusa la bataie suma de 10.000 de lei pentru acordarea de premii suplimentare.
Revenind la competitia de table desfasurata, la Navodari, la start a venit si primarul orasului, Nicolae Matei care a participat pentru scurt timp la joc dovedind ca este un bun jucator, mutarile sale fiind apreciate de participanti.
La finalul competitiei, castigatori au fost declarati urmatorii: Premii: locul 1 Niculae Ion in varsta de 65 de ani a castigat 1000 lei, locul 2 Nedelcu Marius a castigat 500 lei, locul 3 Jipa Marius a castigat 300 de lei, locul 4 Nedea Ilie 250 lei. Cel mai tanar jucator Stan Raul (8 ani) a castigat 100 lei. Cel mai in varsta jucator Haralambie Dumitru (79 ani) a primit premiul in valoare de 100 lei, iar cea mai buna jucatoare a fost desemnata Romaniuc Raluca Paula si a primit, de asemenea, un premiu de 100 lei.
In cazul acesta se cunosc cei 8 navodareni care vor participa la Open-ul de table si backgammon Constanta care va avea loc la hotel Dacia Sud Mamaia in perioada 23-25 martie 2012. Acestia sunt: Niculae Ion (castigatorul locului 1), Nedelcu Marius (castigatorul locului 2), Jipa Marius (castigatorul locului 3), Nedea Ilie (castigatorul locului 4), Axenie Ion, Caldararu Andrei, Pascu Ionel, Macarie Valeriu.


Articole din editia din data de Martie 2012

 • Procurorul general cere ministrului Justitiei incuviintarea retinerii si arestarii lui Mihail Boldea

  Social
 • Blocuri ANL in comuna Tuzla

  Social
 • Sportul, recompensat la Eforie

  Social
 • Concurs de table cu premii substantiale, la Navodari

  Social
 • Parcul Industrial, in atentia investitorilor chinezi

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771