Administrație locală

Peste 4,5 km de drumuri finalizate in Cerchezu

Conform declaratiilor edilului sef Ion Constantinescu, o parte din scopul acestui important proiect, acela de pietruire a drumurilor de pamant din comuna a fost atins.
Proiectul de pietruire a drumurilor de pamant din Cerchezu, Viroaga si Cascioarele se realizeaza prin programul Consiliului Judetean Constanta (CJC) de pietruire a ulitelor de pamant de la sate. Proiectul privind pietruirea celor 3 kilometri in comuna Cerchezu, 1,5 m in localitatea Viroaga si 800 m in Cascioarele a fost depus inca din anul 2009, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), un proiect integrat prin care se urmareste pietruirea si asfaltarea drumurilor care constituie prioritate pentru comuna, dar nu a primit finantare. De aceea administratia locala a demarat lucrari de pietruire a drumurilor din comuna prin programul derulat de CJC.
„Cei 4,5 km de drumuri au fost finalizati, urmand ca in primavara anului viitor sa se continue pietruirea a inca 10 km de drum. Lucrarile au fost executate de catre Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta (RAJDP) si cu sprijinul financiar acordat de catre Consiliului Judetean Constanta (CJC). „Multumesc pe aceasta cale CJC-ului, pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului si speram ca si anul viitor sa ne fie alaturi”, a declarat pentru Graiul Dobrogei edilul sef. Valoarea proiectului se ridica la suma de 900.000 de lei.
Magia Craciunul resimtita si la Cerchezu
Cu toate ca vremurile sunt grele iar banii sunt putini, administratia locala va fi si in acest an alaturi de copiii din comuna. Astfel ca, in Ajunul Craciunului se va organiza o serbare, in cadrul careia cei 210 scolari si prescolari vor primii daruri inedite. Totodata, comuna Cerchezu a fost ornata si impodobita cu beculete si ghirlande ce creeaza o atmosfera de vis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*