DESTINUL ISI FACE " JOCUL" la Mangalia

Noiembrie 2011, Iulia Flfan

Cultura

Ieri, la Casa de Cultura din Mangalia a avut loc un eveniment mult asteptat de iubitorii de carte dar si de cei care o iubesc pe doamna Saveta Georgescu, cunoscuta ca scriitoare sub pseudonimul Dora Alina Romanescu, este vorba despre lansarea romanului "Jocul Destinului". Noul roman al autoarei a fost lansat cu sprijinul Primariei Municipiului Mangalia.
Dora Alina Romanescu, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania a publicat pana in prezent sase romane: "Dealul Comorii"( 2002), "Distante" (2004), "Elmira Mahmudi O lacrima pentru eternitate" (2006), "Gara Centrala" (2006), " Blestem" (2008), "Marturii de iubire" (2008). Noul roman doreste sa aduca in atentia cititorului o poveste de viata adevarata la care suntem supusi noi oamenii, de hazard, autoarea subliniind puritatea sufleteasca, onestitatea, demnitatea pentru care lupta eroina principala.
La eveniment au fost prezenti scriitori constanteni, membrii ai Uniunii Scriitorilor, Filiala Dobrogea, un grup de scriitori din orasul Bistrita, judetul Bistrita Nasaud, reprezentanti ai Editurii Pescarus din Bucuresti, primarul comunei Cumpana Mariana Gaju, impreuna cu oameni de cultura din judetul Constanta, admiratori ai romanelor autoarei din Iasi, Buzau si locuitori ai municipiului Mangalia.
" Cred ca un astfel de eveniment este asteptat cu multa dragoste de catre toti care o citesc pe Dora Alina Romanescu, dar si de cei care o cunosc, sau au intalnit-o pe cararile destinului. Stim cu totii, si aici ma refer la locuitorii Mangaliei, ca autoarea, de profesie educatoare, a contribuit la formarea si educarea multor generatii de copii. Multe destine, multe vieti au fost modelate prin experienta si daruirea doamnei Saveta Georgescu- Dora Alina Romanescu. Sper ca aceasta lansare sa reuneasca generatiile de ieri cu cele de azi si de maine, iubitorii de frumos si cultura. Ii urez succes si voi fi si eu martor la aceasta poveste, la "Jocul destinului"- a declarat primarul municipiului Mangalia Mihai Claudiu Tusac.

Articole din editia din data de Noiembrie 2011

 • Arbitru din liga a 4-a batut cu pumnii si picioarele in cap pina a lesinat

  Cultura
 • Casa Tineretului din Agigea inaugurata de Sfantul Dimitrie cel Nou

  Cultura
 • Fotbal Liga a IV a

  Cultura
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Cultura
 • Amenajarea sistemului de canalizare din Lumina se apropie de final

  Cultura
 • Articole din aceeasi categorie

 • Tradiția Festivalului de Lupte și Reconstituiri Istorice - DAPYX a continuat și în acest an cu mare succes - ”La Medgidia, eroii nu mor niciodată!”

  Cultura
 • Vernisajul Taberei de Pictură „Lucian Grigorescu”, veselie și culoare transpusă pe pânză

  Cultura
 • Cea de-a IX-a ediție a Festivalului „Tinere Speranțe” s-a încheiat cu succes la Medgidia

  Cultura
 • „Cartea de aur a eroilor din localitățile Siliștea și Țepeș Vodă”, lansată de Ziua Eroilor

  Cultura
 • Zilele comunei Vulturu, eveniment ajuns la a XVI a ediție

  Cultura
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771