Proiectele primarului Nicolae Matei, votate de Consiliul Local

Septembrie 2011, Dorin Mincu

Administratie locala

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, a convocat Consiliul Local in sedinta ordinara, pentru a dezbate si supune spre aprobare un numar de 33 de proiecte care au scopul de a contribui la dezvoltarea localitatii, dintre acestea 32 de au fost aprobate si unul a fost amanat.
Printre cele mai importante proiecte s-a aflat cel privind repartizarea mobilierului nou in cele 3 scoli generale din oras. Pentru acest proiect, primarul Matei a solicitat votul CL si a spus ca proiectul are la baza mai multe solicitari venite din partea conducerilor institutiilor de invatamant. „Consider ca proiectul este necesar avand in vedere faptul ca mobilierul cel vechi era impropriu desfasurarii actvitatilor didactice”, a precizat primarul Nicolae Matei. Cel putin la fel de important a fost si proiectul prin care cetatenii isi pot achizitiona o locuinta, conform programului primarului Matei de construire de imobile la mansardele mai multor blocuri de locuinte din oras. Astfel, CL si-a dat acordul pentru organizarea de licitatii in vederea vanzarii unor imobile construite la mansardele blocurilor CONSIR, USAS si Legmas situate in Navodari, pe str. Marii. Precizam ca numarul imobilelor este de 33, iar licitatia porneste de la 1602,02 lei mp , la care se adauga TVA de 5%, acestea fiind cele mai ieftine de pe piata. Suprafata unui imobil este cuprinsa intre 42 mp si 66 mp, toate aceste locuinte fiind racordate la utilitati.
Nu au fost lasate deoparte nici proiectele de infrastructura, primarul cerand CL vot pentru un schimb de terenuri intre orasul Navodari si proprietar Elena Raducanu, in vederea utilizarii lui pentru crearea de noi drumuri. Astfel, primarul a propus prin acest schimb, amenajarea strazii Locomotivei, inclusa in programul de modernizare al infrastructurii initiat inca din anul 2008.
Un alt proiect pentru care primarul Matei a cerut votul CL a fost modificarea si completarea Actului Constitutiv al SC Termica Distributie Navodari SRL. Primarul explica modificarea, in sensul ca societatea comerciala va desfasura lucrari de placari exterioare si exploatari la cariera de piatra si se va implica si in administrarea asociatiilor de propietari.
Dupa ce in anul 2010 aceasta societate a fost infiintata la propunerea edilului, obiectul de activitate al acesteia va fi completat cu: extractia pietrei (ornamentare pentru constructii calcaroase, ghipsului, pietrei) si extractia pietrisului si nisipului, a argilei si caolinului. 
Pe langa aceste proiecte, primarul a decis premierea sportivilor de la Clubul Sportiv Navodari – Sectia box, medaliati la Campionatul National desfasurat la Craiova in perioada 22-29.05.2011. Acestia vor primi premii in bani pentru rezultatele remarcabile obtinute in cadrul competitiilor la care au participat. 
Articole din editia din data de Septembrie 2011

 • Cum vor autoritatile sa incalce Legea Pensiilor

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Programul de reinfiintare a perdelelor forestiere prezentat edililor si agricultorilor din judet

  Administratie locala
 • Inceput de an prescolar pentru micutii din Saligny intr-o noua gradinita

  Administratie locala
 • Proiectele primarului Nicolae Matei, votate de Consiliul Local

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a câștigat procesul intentat de Prefectul Județului Constanța

  Administratie locala
 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771