Administrație locală

Primăria Tîrgușor a amenajat locuri de joacă pentru copiii din comună

Copiii au nevoie de spații adecvate pentru a se juca. Jocul contribuie la dezvoltarea fizică, psihică și emoțională a acestora. Din acest motiv, primarul Mădălina Negru a decis să amenajeze locuri distractive în care cei mici să își petreacă timpul, în aer liber. 
Din această toamnă cei mai mici locuitori din comună vor avea la dispoziție noi spații de joacă. Autoritățile locale au amenajat două locuri de joacă, câte unul în localitățile Tîrgușor și Mireasa, dar au și sistematizat terenul și au organizat un spațiu de recreere în curtea grădiniței din Tîrgușor. 
La locurile de joacă au fost montate plăci de cauciuc pe care au fost amplasate balansoare, leagăne și ansambluri cu tobogane. 
Spațiul din curtea grădiniței a fost amenajat cu alei, băncuțe și zone cu dale din cauciuc pentru ca cei mici să se poată juca. De asemenea au fost plantați arbuști și copaci ornamentali.
Locurile de joacă sunt destinate celor 130 de copii din comună, cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Pentru a evita accidentele dar și pentru a întreține spațiile nou create a fost întocmit un regulament. 
Investițiile  se realizează cu fonduri de la bugetul local și au o valoare de 60.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*