Administrație locală

Loc de joaca pentru copiii din comuna Ciobanu

Edilul administratiei locale din Ciobanu, Ioan Suciu continua proiectele ce tin de modernizarea comunei pe care o conduce si astfel, prin forte proprii doreste sa aduca zambete pe chipurile celor mici.

Un proiect initiat de primaria din Ciobanu, este cel privind constructia unui parc de joaca pentru copiii din comuna, lucrarea fiind  posibila cu bani din fondurile proprii ale administratiei locale. Ioan Suciu ne-a declarat ca valoarea proiectului se ridica la suma de 100 milioane lei vechi, bani ce sunt prevazuti in bugetul local. Constructia se va face in fata fostului sediu C.A.P din Ciobanu si se va intinde pe o suprafata de 400 mp. 
”in cursul saptamanii trecute, persoanele beneficiare ale Legii 416/2001, privind venitul minim garantat s-au ocupat de semanatul gazonului, urmand ca in aceasta saptamana sa achizitionam bancutele, leaganele si topoganele pentru a putea fi montate”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Ioan Suciu. Administratia locala din comuna Ciobanu si-a propus ca la data de 1 iunie acest parc sa fie dat spre folosinta, copiii putandu-se bucura de acest cadou al primariei tocmai de ziua lor. 
Curatenie de primavara
De o saptamana se lucreaza intens la igienizarea localitatii, cu cele 30 de persoane beneficiare ale Legii 416/2001, privind venitul minim garantat. Astfel pe raza comunei au loc activitati  precum: varuirea pomilor, stalpilor, gardurilor, trotuarelor, curatarea pomilor, a drumurilor, a spatiilor verzi, etc. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*