Administrație locală

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara intre Castelu si Cuza Voda

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Castelu-Cuza Voda a stabilit in sedinta desfasurata pe 1 aprilie o serie de propuneri de proiecte ce vor realizate cu fonduri europene.

Proiectul comun al celor doua localitati include realizarea drumului de legatura Castelu-Cuza-Voda (8km), construirea unui camin de ingrijire batrani la Ferma 3, si achizitionarea de utilaje pentru situatii de urgenta (masina de pompieri).

Proiectele individuale ale administratiei locale din comuna Castelu sunt: construirea unei gradinite noi, amenajarea unui teren de sport modern, realizarea unei retele de iluminat public si a uneia de alimentare cu apa in cartierele noi ale comunei.

Seful administratiei din Castelu va achizitiona si o vola prin acest proiect. Primaria Cuza-Voda intentioneaza ca prin fondurile ce se vor obtine de la Uniunea Europeana sa construiasca o baza sportiva, sa extinda reteaua de electrificare din localitate, sa infiinteze un centru de zi pentru copii si sa achizitioneze utilaje de deszapezire. &Am infiintat aceasta asociatie cu scopul atragerii de fonduri europene si pentru a face investitii in folosul locuitorilor cele doua localitati”, a declarat Eugen Dumitru, primarul comunei Cuza-Voda.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*