Social

Spectacol pentru copiii din fiecare sat al comunei Ion Corvin

Cu prilejul sarbatorilor de iarna si a sfarsitului de an, autoritatile locale ale comunei Ion Corvin, reprezentate legal de edilul Marcela Radulescu, le vor oferi tuturor copiilor din comuna spectacole specifice de Craciun si Anul Nou.
Spectacolele de sfarsit de an, vor fi organizate inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului. Acestea vor avea loc in fiecare Camin Cultural din localitatile ce apartin comunei Ion Corvin. Administratia locala a comunei doreste ca prin aceste spectacole sa le ofere bucurie copiilor si sa le formeze o amintire frumoasa legata de sarbatoarea Craciunului.
„Cei mici vor fi solicitati sa participe pe tot parcursul spectacolului la programele artistice interactive. Personajele de poveste, cantecele de iarna si colindele, vor crea o atmosfera magica, care sa le transmita copiilor bucuria Craciunului. Bineinteles, de la aceste spectacole nu va lipsi nici Mos Craciun cel darnic”, a precizat edilul, Marcela Radulescu.
Spiritul Craciunului ne invata sa fim buni si iubitori cu cei din jur. Tinand cont de faptul ca Nasterea Domnului este un moment important si un prilej de bucurie pentru toti credinciosii, in ziua de Craciun la biserica din localitatea Ion Corvin, ce este ocrotita de Sfantul Mare Mucenic Gheorghe si poarta hramul „Inaltarea Domnului”, preotul Ionut Paul Manoache, va oferi pachete cu alimente participantilor la slujba si dulciuri, copiilor. Acesta va pregati pachete pentru aproximativ 70 de copii si 40 de batrani.
Preotul paroh din Ion Corvin obisnuieste sa ofere persoanele nevoiase haine si alimente pentru a-i ajuta in traiul lor de zi cu zi. De asemenea, duminica si in zilele de sarbatoare, acesta le ofera enoriasilor ce vin la slujba, o masa calda in biserica. Fondurile din care se ofera mancarea sunt obtinute de preot si preoteasa, din bunavointa oamenilor cu suflet mare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*