Social

Cabinet medical in comuna Amzacea

Un proiect important pentru administratia locala a fost crearea unui spatiu in care sa functioneze in conditii optime un cabinet stomatologic in folosul cetatenilor.
Amenajarea acestuia s-a facut in incinta blocului AM4, unde functioneaza  mai multe spatii comerciale. Lucrarile de amenajare au durat aproximativ 5 luni de zile, printre acestea amintind: zugravirea, montarea parchetului, a gresiei si a faiantei, crearea grupurilor sanitare, ferestre din termopan, etc. Cabinetul este dotat cu un scaun si cu mobilier necesar bunei functionari a activitatii medicului ce isi va desfasura activitatea in cabinetul stomatologic. 
Conform declaratiilor edilului comunei Amzacea, Constantin Radu, valoarea acestei investitii este estimata la suma de 300 milioane lei vechi lucrarile  fiind efectuate cu bani provenind exclusiv din conturile bugetului local. “Locuitorii comunei sunt foarte  multumiti de aceasta investitie, deoarece toate problemele de sanatate vor putea fi rezolvate fara a mai parcurge distante mari pentru anumite afectiuni”, a declarat primarul Constantin Radu. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*