S.C. RAJA S.A.

UPDATE – Lipsă apă bd. Mamaia și zona Faleză Nord din municipiul Constanța!

Pe timpul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite astăzi, 29 mai 2024, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța, s-a decis înlocuirea tronsonului afectat pe o lungime de aproximativ 7 metri. Intervenția este însă îngreunată din cauza unor cabluri de alimentare cu energie electrică, fiind necesară o atenție sporită pentru a evita orice incident. Imediat ce lucrările vor fi finalizate, se vor executa toate manevrele necesare pentru umplerea și intrarea în presiune a rețelei.
Având în vedere diametrul conductei și debitul mare de apă, durata sistării furnizării apei se prelungește până la ora 21.00
Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai rapid și în condiții de siguranță. Mulțumim pentru înțelegere”, a transmis S.C. RAJA S.A.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*