Educație

Cristian Ștefan Avram, elevul care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, premiat de Primăria Municipiului Medgidia

Cristian Ștefan Avram, elev al Liceului Teoretic “Nicolae Bălcescu” din municipiul Medgidia a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.  Într-un un an școlar dificil, caracterizat prin incertitudine și provocări, Ștefan a demonstrat că prin muncă și seriozitate, totul este posibil. 
Autoritățile locale au organizat, miercuri 14 iulie o festivitate în care l-au premiat pe ambițiosul tânăr pentru rezultatele deosebite obținute la examenul maturității.
„Felicitări pentru rezultatele excepționale obținute. Suntem mândri că Medgidia are astfel de tineri și copii care duc numele municipiului  la un nivel superior atât la nivel local cât și județean. Suntem bucuroși că instituția cu sprijinul domului primar și al colegilor reușește să promoveze prin diferite acțiuni și proiecte, adevăratele valori educaționale, culturale, sportive din municipiu. Sperăm că pașii vieții, după ce vei termina o facultate pe care o vei alege după sufletul tău, să te aducă pe meleaguri medgidiene. Mult succes în continuare! Medgidia se mândrește cu tine!”, a transmis Cristina Pascu, administratorul public al Municipiului Medgidia, în cadrul festivității de premiere.
Cristian Ștefan Avram își va continua studiile la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare.
„Mi-am dorit să rămân în România pentru că vreau să mă lansez și să îmi formez personalitatea în țară și abia apoi să călătoresc în lume. Am ținut să rămân ancorat în locurile natale”, a precizat tânărul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*