Cultură

Festivalul National de Teatru „Tanta si Costel”, incheiat in aplauzele iubitorilor de cultura din Medgidia

In perioada 29 septembrie – 01 octombrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda celei de-a VI -a editii a Festivalului National de Teatru „Tanta si Costel”.
Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Medgidia cu sprijinul Cercului Militar Medgidia si al Biroului Traditii si Cultura din Directia Instructie si Doctrina din Statul Major General prin Garnizoana Medgidia.
In decursul celor trei zile de festival, publicul larg a fost martorul unor demonstratii de talent, creativitate si munca, iar peisajul cultural autohton a fost imbogatit cu 9 piese de teatru din repertoriul national si international.
Reprezentatiile teatrale au fost predominant comedii, insa programul serilor de festival a continut si scenete comice, spectacol si drama.
Spectacolul s-a incheiat duminica, 01 octombrie 2017, cu Festivitatea de premiere a trupelor de teatru venite de pe intreg teritoriul tarii, dar si a celor care au facut posibila realizarea acestei editii a festivalului.
„Este o adevarata onoare sa avem parte de o asemenea desfasurare de forte teatrale la Medgidia. Imi doresc sa ne bucuram saptamanal de reprezentatii artistice pe scenele municipiului”, a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*