Cultură

Eveniment cultural de excepție la Cumpăna!

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au organizat în data de 8 octombrie  2019, la Casa de Cultură din localitate, premiera de gală a filmului „Între Chin şi Amin”. 
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorității publice locale Cumpăna, oficialități centrale dar și un public numeros. Spectatorii s-au bucurat de prezența în sală a regizorului constănțean Toma Enache, alături de o parte din actorii ce fac parte din distribuția acestui film.
„Între Chin şi Amin” este un film clasic, care aduce în faţa spectatorilor o poveste tulburătoare de viaţă, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă, respectiv  în perioada 1945-1989. Este o mărturie despre credinţă, onoare şi iertare. Lung metrajul care pune în imagini suferințele de necrezut din închisorile comuniste a umplut, Sala de Spectacole a Casei de Cultură.
„Felicitări regizorului Toma Enache şi întregii echipe pentru acest film memorabil! Vă dorim mult succes în competiția pentru marele premiu la Festivalul Internațional de Film din Buenos Aires, unde pelicula a fost selectată din peste 1400 de filme înscrise!”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*