Administrație locală, Comunitate

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită în comuna Ciobanu

A devenit deja tradiție ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, să fie organizate în comună activități dedicate celor mai mici locuitori.

Anul acesta, toți copiii din comună sunt așteptați în centrul comunei, în fața Școlii Profesionale Ciobanu unde vor avea parte de numeroase surprize pregătite de autoritățile locale.

„1 Iunie este o zi foarte specială, îmi doresc ca alături de părinți și bunici să sărbătorim inocența și puritatea copiilor noștri. Să-i facem să se simtă prețioși în orice mod posibil, pentru că ei sunt viitorul nostru. Vă aștept cu drag să sărbătorim copilăria, inima tuturor vârstelor!”, a precizat primarul Tudorel Gurgu

Programul recreativ pregătit pentru copii include: animație, jocuri, concursuri de grup, magie și iluzionism (apariții și dispariții, trucuri), divertisment și dans. Atmosfera va fi întreținută de un prezentator care va coordona activitățile și îi va purta pe copiii în lumea minunată a desenelor animate pentru că 15 personaje și mascote își vor face apariția în centrul comunei.

Pentru ca bucuria celor mici să atingă cote maxime, organizatorii au pregătit un atelier de tatuaje temporare, 3 locuri de joacă gonflabile dar și cabină foto la minut pentru a rămâne cu amintirea acestei zile magice. Nu în ultimul rând toți copiii vor primi înghețată de cacao și vanilie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*