Viitorul Fantanele a castigat prima runda a Cupei Romaniei

August 2017, Radu Petric

Sport

Echipa de fotbal a comunei Fantanele, ce poarta numele de "Viitorul Fantanele", antrenata de Adrian Foamete, este vicecampioana judetului Constanta si castigatoarea Cupei Romaniei la fotbal editia 2017-2018, faza judeteana Constanta.

De la ora 17:30, miercuri - 9 august, a avut loc meciul dintre echipa Viitorul Fantanele si Pescarusul Sarichioi, campioana judetului Tulcea si castigatoarea Cupei din acest judet.
Acest meci a reprezentat prima runda a fazei nationale, competita Cupa Romaniei si s-a jucat in baza sportiva din localitatea Fantanele. Viitorul Fantanele a iesit invingatoare din acest meci in fata echipei Pescarusul Sarichioi cu un scor de 7-0. Astfel, echipa de fotbal a comunei Fantanele s-a calificat pentru Faza a-II-a a Cupei Romaniei. Urmatoarea faza se va disputa pe 23 august de la ora 17:30, iar Faza a III-a pe 13 septembrie 2017.
Echipa de fotbal a comunei Fantanele, Viitorul Fantanele, antrenata de Adrian Foamete, este sprijinita de autoritatile locale ale comunei, in special de primarul comunei, Gheorghe Popescu si in foarte mare parte si de sponsorii locali, iar bucuria este imensa atunci cand rezultatele sunt spectaculoase.
Gala de Kickbox - Cupa Viitorul Fantanele
Pe data de 15 August, in localitatea Fantanele, in cadrul bazei sportive, pe stadionul de fotbal, s-a organizat o gala de kickboxing ce a inceput la orele 19:00. Invitatul de onoare la aceasta gala a fost unul dintre cei mai buni luptatori din Europa, Andrei Stoica kickboxer, campion mondial la Superkombat.
La Gala de Kickbox Cupa Viitorul Fantanele s-au pregatit peste 30 de meciuri pentru diferite categorii, amatori si profesionisti, iar luptatorii au fost din Constanta, Ploesti, Brasov, Cernavoda, Medgidia, Lazu.
Din comuna Fantanele, au luptat in cadrul acestei gale: Radu Nedeleanu (antrenorul echipei de ckickboxing Fantanele), Nicusor Ionica, Florin Dogaru, Adrian Dirna, Florin Soare, Sergiu Butcaru, Florentina Constantin, Ionut Launeanu, Danut Mihai, Daniel Handrea, Catalin Ciortescu.
A fost un spectacolul de ne uitat atat pentru participanti cat si pentru public. Intrarea a fost gratuita, iar locuitori de toate varstele au fost prezenti in numar mare pentru a sustine participantii din comuna

Album foto

 • Articole din editia din data de August 2017

 • 7 zile de spectacole cultural-artistice in comuna Tuzla

  Sport
 • Modernizarea comunei Tirgusor cu fonduri de la MDRAPFE - reabilitare retea apa potabila si infiintare canalizare apa uzata

  Sport
 • Editia a-XV-a a Zilelor Comunei Silistea - 3 zile de sarbatoare

  Sport
 • Dezvoltarea infrastructurii rutiere din comuna Mircea Voda prin atragerea de fonduri guvernamentale si europene

  Sport
 • Viitorul Fantanele a castigat prima runda a Cupei Romaniei

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Amalia Niţă a obţinut primele titluri pentru boxul feminin din Medgidia

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771