Administrație locală

Străzile Șipotei și Cantonului din Văleni au fost pietruite

Administrația locală Dobromir a executat luna aceasta lucrări de pietruire pe două străzi din localitatea Văleni. Drumurile erau într-un stadiu avansat de degradare ca urmare a viiturilor produse în urma ploilor abundente.
„Am intervenit pe cele două străzi pentru că deveniseră impracticabile, din cauza viiturilor s-au creat cratere ce aveau o adâncime de aproximativ un metru; în aceste condiții traficul locuitorilor era îngreunat. Am făcut economii la bugetul local și am atribuit fondurile pentru realizarea acestor lucrări”, a declarat pentru publicația noastră, viceprimarul cu atribuții de primar Ismail Sebai.
Astfel, strada Cantonului a fost reparată prin pietruire pe o lungime de 360 metri liniari, iar strada Șipotei pe o lungime de 600 metri liniari. Ambele drumuri au o lățime de 4,5 metri.
Investiția a avut o valoare de 100.000 de lei, bani de la bugetul local, și a fost realizată de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța.
Lucrările au fost demarate la începutul lunii și au fost finalizate, acum locuitorii se pot deplasa în siguranță pe cele două străzi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*