Administrație locală

Proiect de anvergura pentru locuitorii comunei Pecineaga

Anul trecut, Lili Paslaru, primarul localitatii a solicitat de la Guvern, fondurile necesare pentru amenajarea retelei de apa, de canalizare si a drumurilor din comuna, proiect aprobat si finantat.

„E o mare bucurie si totodata o mare realizare pentru noi, faptul ca, am reusit atragerea acestor fonduri pentru modernizarea si dezvoltarea localitatii Pecineaga. Am intrunit toate conditiile cerute de Hotararea de Guvern numarul 577 si iata cum vedem acest vis realizat. In cursul saptamanii viitoare, vor fi demarate lucrarile de asfaltare, insa doar pe o suprafata de 1,5 kilometri, aici nefiind nevoie de introducerea retelei de canalizare si a celei de apa. Lucrarile se vor realiza in ordinea lor fireasca, mai intai vor debuta lucrarile la reteaua de apa si la canalizare, urmand ca mai apoi sa fie reabilitate drumurile”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul localitatii Pecineaga, Lili Paslaru.
Cele trei proiecte extrem de importante pentru cei 3.600 de locuitori ce se ridica la valoarea de noua milioane de euro vizeaza reabilitarea, modernizarea si asfaltarea unui numar de 21 de kilometri de drumuri, constructia unui sistem de canalizare si statie de tratare a apelor uzate cat si extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pecineaga.
In alta ordine de idei, edilul Lili Paslaru ne-a mai declarat si faptul ca, tot in aceasta perioada se erbicideaza in curtea cimitirului din localitate, totul pentru a impiedica cresterea si dezvolatrea ierburilor perene si a arbustilor. „Am finalizat si lucrarile la gardul ce imprejmuieste cimitirul iar oamenii sunt foarte multumiti, mai cu seama ca, de 20 de ani nu s-a realizat nici o lucrare in acest sens”, a incheiat Lili Paslaru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*