Administrație locală

Lucrari reluate in primavara acestui an la Centrul social din Nicolae Balcescu

Conform declaratiilor edilul sef Viorel Balan, aceasta importanta investitie vine ca un sprijin real pentru locuitorii comunei, dorinta acestuia fiind aceea de a face cat mai multe lucruri durabile pentru comunitate.

„La aceasta data, toate lucrarile sunt stopate din cauza anotimpului in care ne aflam, pana in prezent fiind ridicata fundatia acestei cladiri ce va deservi ca si Centru social. Este un proiect de suflet pentru care noi impreuna cu scoala si lacasul de cult din localitate, ne-am unit fortele in vederea sprijinirii copiilor ce provin din familii mai putin implinite si fericite”, a declarat pentru ziarul nostru seful administratiei locale Viorel Balan.
Importanta acestui Centru social este aceea ca un numar de aproximativ 100 de copii ce provin din familii ce merita ajutate si sprijinite vor lua zilnic pranzul aici, vor beneficia de ore de meditatie din partea cadrelor didactice cat si de asistenta psihologica.
Cladirea construita in curtea bisericii din Nicolae Balcescu se intinde pe o suprafata totala de 270 metri patrati si va cuprinde o sala pentru servit masa si pentru realizarea lectiilor, o bucatarie, o magazie, grupuri sanitare, etc.
In alta ordine de idei, Viorel Balan ne-a spus ca pentru deszapezirea drumurilor din localitate s-a intervenit cu un autogreder si cu un buldoexcavator, utilaje primite prin bunavointa unei societati. De asemenea, la deszapezirea trotuarelor, curtilor bisericilor, cimitirelor au fost scosi oamenii ce beneficiaza de ajutor social.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*