Administrație locală

Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

Primăria Dobromir a demarat în noiembrie lucrările de împrejmuire a dispensarului medical din localitate. Acestea vor fi finalizate până la sfârșitul anului.
„Gardul care împrejmuia dispensarul medical se afla într-un stadiu avansat de degradare, de aceea am decis să construim unul nou. În acest fel se va crea o ambianță pozitivă în cadrul mediului înconjurător, având în vedere că unitatea medicală se află în centrul localității”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar Ismail Sebai.
Lucrările de construire a gardului au fost demarate la mijlocul lunii noiembrie și au o valoare de 125.000 de lei, fonduri de la bugetul local. Gardul are o lungime de 110 metri liniari. Până în prezent a fost turnată temelia, acum se lucrează la centură care va avea o înălțime de 1 metru și la stâlpi. Două laturi vor fi din BCA și pe două se va monta gard metalic. 
În cadrul cabinetului medical își dsfășoară activitatea medicul de familie care oferă consultații celor 3000 de locuitori din cele sate ale comunei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*