Administrație locală

Locuinte sociale pentru harsoveni

Edilul autoritatii locale, Tudor Nadrag ne-a declarat ca, proiectul ce vizeaza constructia blocului nr.2 de locuinte sociale, se afla pe ultima suta de metri.

„La ora actuala, executam lucrarile privind racordul constructiei la energia electrica si preconizez ca in aproximativ o luna de zile vom realiza repartizarea locuintelor. Este vorba despre un numar de 48 de unitati locative, garsoniere si apartamente, pentru locuitorii orasului nostru care nu au venituri suficiente astfel incat sa-si achizitioneze singuri, la pretul pietei, o locuinta. De asemenea, in perioada precedenta au fost efectuate anchetele sociale la toti cei 400 de solicitanti, urmand ca acestea sa fie analizate de catre Comisia Sociala a Consiliului Local Harsova”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Tudor Nadrag.
Prioritare in vederea repartizarii locuintelor sociale sunt familiile care au fost evacuate din casele nationalizate, revendicate si restituite precum si persoanele cu handicap, familiile cu multi copii si cu o situatie materiala dificila.
De precizat ca, chiria acestor locuinte va fi suportata intr-un procent de 90%, de catre autoritatea locala, chiriasului ramanandu-i obligatia de a achita doar suma modica de trei lei/luna, plus contravaloarea utilitatilor.

Covor asfaltic pe strazi

In aceasta perioada, administratia locala a orasului Harsova se ocupa de aprovizionarea cu beton asfaltic de la statia Cuza Voda, materialul fiind necesar pentru reparatia, prin plombare, a unor strazi si asfaltarea parcarii blocurilor A.N.L.
Toate acestea sunt realizate cu echipa proprie a primariei din oras.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*