Administrație locală

Campanie de curățenie în comuna Cogealac

Odată cu sosirea primăveri și cu încălzirea vremii, autoritățile locale din Cogealac au demarat o campanie de curățenie la nivelul comunei.

Curățenia spațiilor și a drumurilor publice este una din atribuțiile administrației locale. Autoritățile locale din comuna Cogealac efectuează o campanie de igienizare a comunei, mai exact este îndepărtată vegetația uscată de pe drumurile comunale și sunt curățate rigolele de preluare a apelor pluviale.

„Odată cu încălzirea vremii am decis să începem lucrările de igienizare a comunei. Este de datoria noastră să decolmatăm canalele și rigolele. De asemenea și locuitorii au obligația să își igienizeze spațiile din fața gospodăriilor. Campania de curățenie se realizează în toate satele. Cu toții ne dorim să avem o comună frumoasă!”, a precizat primarul Cati Hristu.

Lucrările, ce presupun decolmatarea rigolelor de preluare a apelor pluviale, îndepărtarea vegetației uscate și a gunoaielor, se realizează în regie proprie cu angajații Primăriei și cu utilajele din dotare.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*