Administrație locală

Două străzi din Dumbrăveni vor fi asfaltate

Primarul Stelian Clinciu a semnat, în luna noiembrie, contractul privind execuția lucrărilor de asfaltare a două străzi din localitatea Dumbrăveni. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.
Autoritățile locale continuă modernizarea infrastructurii rutiere de la nivelul comunei. Luna viitoare vor fi demarate lucrările de asfaltare a două străzi din localitatea Dumbrăveni, este vorba despre strada Prunilor și strada Lămâiței. Ambele însumează o distanță de aproximativ 1 kilometru.
Conform proiectului tehnic se va turna strat de asfalt, se vor construi podețe și rigole pentru preluarea apelor pluviale. Valoarea contractului se ridică la suma de 525.000 de lei, termenul de execuție este de 6 luni.
„În urma licitației am desemnat o societate care să realizeze proiectul de modernizare a străzilor. Am semnat contractul de execuție, urmează să obținem avizele de la Inspectoratul Județean în Construcții Constanța, semnarea autorizației de construire și a ordinului de începere a lucrărilor. În urma discuțiilor cu constructorul avem promisiunea că până la sfârșitul anului cele două străzi vor fi modernizate, dacă va permite vremea”, a declarat pentru publicația noastră, primarul Stelian Clinciu. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*