Organigrama Primăriei Dumbrăveni a fost aprobată de consilierii locali

Septembrie 2021, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Consilierii Locali din Comuna Dumbraveni s-au reunit în ședință ordinară, la începutul lunii septembrie, pentru a dezbate și aproba proiectele de hotărâre inițiate de primarul, Stelian Clinciu.
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte importante pentru comuna Dumbrăveni. La primul punct aleșii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință pentru o perioadă de trei luni.
Aceștia au mai aprobat modificarea componenței comisiei de specialitate numărul 3 a Consiliului Local Dumbrăveni – comisie pentru activități social culturale, învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecție copii, prin desemnarea consilierului local, doamna Tănase Mariana, ca secretar în comisie, în locul doamnei Șandru Luminița.
Aprobarea organigramei aparatului de specialiatate al primarului comunei Dumbrăveni, a fost un alt proiect aprobat. Totodată, consilierii au aprobat contul de execuție al bugetului local al comunei dar și modificarea HCL 38 din 11.10.2015 privind aprobarea Strategiei de tarifare/mecanistul de tarifare practicat de operatorul regional S.C. RAJA S.A Constanța pentru perioada 2021-2029.
Un alt proiect a vizat desemnarea unui reprezentant al comunei Dumbrăveni ca utilizator al aplicației informatice Registru Electronic Național al Nomenclaturilor Stradale – RENNS, cu rol de validare a proceselor de gestionare drumuri și adrese, în vederea operaționalizării sistemului informatic RENNS.
Printre proiectele aprobate se mai află: modificarea și completarea Anexei nr. 1 la HCL nr. 27/22.04.2021 privind aprobarea impozitelor și taxelor locale; modificarea, completarea și actualizarea inventarului bunurilor ce aparțin domeniului public al comunei Dumbrăveni; reparația locuinței sociale din strada Principală nr.31, comuna Dumbrăveni.
În cadrul ședinței, domnul consilier Gabriel Hănțăscu a inițiat un proiect de hotărâre privind achiziția a două vitrine frigorifice, două caserole termice pentru casa mortuară din localitatea Dumbrăveni și două vitrine frigorifice, două caserole termice pentru Căminul Cultural din localitatea Furnica. 
„Proiectul de hotărâre a fost respins de consilierii locali. Pentru achiziționarea acestor echipamente nu este nevoie de aprobarea în Consiliul Local. Primăria va cumpăra atât vitrine frigorifice cât și caseole termice din bugetul local”, a precizat primarul Stelian Clinciu.

Articole din editia din data de Septembrie 2021

 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Recepție finală la lucrările de construire a Dispensarului medical din Cheia

  Administratie locala
 • Organigrama Primăriei Dumbrăveni a fost aprobată de consilierii locali

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Cogealac reuniți în ședință ordinară

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771