Social

Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

Edilul Gabriela Iacobici a adus și în această vară bucurie în sufletele copiilor din comună, au creat împreună amintiri!  Primăria comunei Grădina și Consiliul Local au organizat o tabără pentru elevii din Școlii Gimnaziale nr.1, în localitatea Râșnov din județul Brașov.
A devenit deja tradiție ca în vacanța de vară, copiii din comună să plece în câte o tabără, să viziteze și să descopere locuri noi.
În perioada 27 august-2 septembrie, 28 de elevi cu rezultate deosebite în anul școlar trecut, însoțiți de primarul Gabriela Iacobici, vor avea parte de o săptămână de vis în zona stațiunii Râșnov.
Pensiunea înconjurată de pădure a fost locul de unde copiii au plecat în fiecare zi în excursie pentru a vedea minunatele obiective turistice din țara noastră. 
„În prima zi au vizitat Cheile cetății Râșnov, iar în cea de-a doua zi au descoperit frumusețile orașului Brașov: Grădina Zoologică, Piața Sfatului și Biserica Neagră. Aventura va continua și în celelalte zile. Este atât de frumos și de plăcut să mă aflu alături de ei, mi-au adus aminte ce înseamnă să fi copil. Creăm împreună amintiri care sper să le rămână pentru mult timp în suflete”, a precizat edilul Gabriela Iacobici.
Costurile pentru organizarea taberei provin de la bugetul local, transportul copiilor a fost asigurat cu cele două microbuze școlare aflate în dotarea Primăriei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*